Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun "Eyüpsultan Dosta Doğru" söyleşi programına yoğun ilgi

Zal Paşa Külliyesi'nin dün akşamki konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Eyüpsultanlı vatandaşların ilgisi ve katılımı çok yoğun oldu.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun "Eyüpsultan Dosta Doğru" söyleşi programına yoğun ilgi
03 Nisan 2023 - 13:55

Teravih namazı sonrası ise Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nin avlusunda kültür, sanat ve edebiyat dünyasının önemli isimleri Ramazan Sohbetleri’nde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Eyüpsultan Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenlediği Ramazan Sohbetleri’ne İlahiyatçı – Yazar Prof. Dr Nihat Hatipoğlu konuk oldu.

Hatipoğlu, çok sayıda Eyüpsultanlı’nın katıldığı “Dosta Doğru” söyleşi programında genel tavsiyelerde bulunurken; Hz. Muhammed döneminde Ramazan nasıldı ve Müslüman ahlakı nasıl olmalı konularında bilgiler verdi.

Söyleşiye gelen vatandaşların sorularını da yanıtlayan Hatipoğlu, “Bol bol kaza namazı kılalım. Kur’an-ı Kerim okumaya gayret gösterelim. Anne ve babalarımızı yalnız bırakmayalım. Onları her zaman ziyaret edelim.” açıklamalarında bulundu.

Program sonunda sahneye gelen Başkan Deniz Köken, Nihat Hatipoğlu'na teşekkür ederek Gravürlerde Eyüpsultan kitabını hediye etti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum