AK Parti Milletvekili Sena Nur Çelik MODESA'yı ziyaret etti

14 Mayis Cumhurbaskanligi seçimlerinin ikinci tura kalmasinin ardindan AK Parti Istanbul milletvekilleri yeniden sahaya indi. AK Parti Istanbul 2. Bölge Milletvekili Sena Nur Çelik, çalismalarina Eyüpsultan ilçesinde devam etti.

AK Parti Milletvekili Sena Nur Çelik MODESA'yı ziyaret etti
25 Mayıs 2023 - 17:35
14 Mayis Cumhurbaskanligi seçimlerinin ikinci tura kalmasinin ardindan AK Parti Istanbul milletvekilleri yeniden sahaya indi. AK Parti Istanbul 2. Bölge Milletvekili Sena Nur Çelik, çalismalarina Eyüpsultan ilçesinde devam etti. MODESA mobilyacilar çarsisinda yönetim kuruluyla bir toplanti gerçeklestiren Çelik, daha sonra çarsida bulunan esnafi ziyaret etti. Esnaftan 28 Mayis cumhurbaskanligi seçimleri için Cumhur Ittifaki’nin adayi Recep Tayyip Erdogan’a destek istedi. Çelik ziyaretlerin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Depremzede vatandaslarimiza yapilan hakaretler milletimizi derinden üzmüstür”

AK Parti Istanbul Milletvekili Sena Nur Çelik, “Özellikle seçim sonrasi deprem bölgesindeki depremzede vatandaslarimiza yönelik yapilan hakaretler milletimizi derin bir sekilde üzmüstür. Bununla alakali üzüntülerini ve tepkilerini ileten vatandaslarimiz var. Bizim seçmenimiz genelde kavgaya girmez. Daha sessiz kalir. Eger bir miting varsa gider mitinge katilir. Eger bir sandik varsa gider orada tarafini belli eder” dedi.

“Cumhurbaskanimizi rekor bir oyla seçecegimizi inancimiz tam”

14 Mayis seçimleriyle ilgili degerlendirmede bulunan Çelik, “14 Mayis’ta yerli ve milli bir ittifak olan Cumhur Ittifaki, açik ara önde seçimi tamamladi. Ben inaniyorum ki; sahada gördügüm teveccüh bunu gösteriyor, ikinci turda Cumhurbaskanimizi rekor bir oyla seçecegimize, milletimizin yeni Türkiye’nin insaasi noktasinda yetkilendirecegine inancim tam. Sahada da bütün çalismalarimiz bunu gösteriyor” diye konustu.

“Milletimiz bütün dünyaya demokrasi dersi vermis oldu”

Çelik konusmasinin devaminda, “14 Mayis seçimlerinde milletimiz bütün dünyaya, katilim oranini yüzde 90’a yaklastirmak suretiyle bir demokrasi dersi vermis oldu. Özellikle mesele demokrasi oldugunda ülkemize parmak sallamayi aliskanlik haline getirmis ülkelere yüzde 90’a yakin oranla sandiga giderek Türk demokrasisinin ne kadar güçlü, ne kadar olgun bir demokrasi oldugunu milletimiz haykirmis oldu” ifadelerini kullandi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum