Eyüpsultan Belediyesi Yerli Aracımız TOGG'u teslim aldı

Eyüpsultan Belediyesi Yeri Aracımız TOGG'u teslim aldı. Eyüpsultan sokaklarında TOGG tur atmaya başladı.

Eyüpsultan Belediyesi Yerli Aracımız TOGG'u teslim aldı
10 Mayıs 2023 - 14:18 - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 17:52
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde başlatılan ve hızla tamamlanan yerli ve milli araç TOGG, belediyelerde yerini almaya başladı. Eyüpsultan Belediyesi bünyesinde hizmet verecek ilk TOGG teslim edildi.



Dün akşam saatlerinde Eyüpsultan Belediyesi yetkililerine teslim edilen yerli araç TOGG bugün belediyeye ulaştı. Anadolu, gemlik, oltu, kula, kapadokya ve pamukkale renk seçenekleriyle üretilen TOGG, kapadokya rengiyle Eyüpsultan halkına ulaştı. 
 
Bugün yapılması planlanan törenle envantere alınacak TOGG belediye bünyesinde hizmet verecek.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, TOGG'un teslim alınmasının ardından noter ve plaka işlemleri için bizzat direksiyona geçerek süreci takip etti.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’de, makam aracı olarak kullanacağı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg’u teslim aldı.

Başkan Deniz Köken, Togg’un Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejinden ilham alan “Kapadokya” rengine sahip , 34 ES 1071 plakalı aracını Eyüpsultan Belediye Başkanlık Binasın’dan Kemerbugaz’a kadar sürdü. Togg’u sürmenin keyifli olduğunu söyleyen Başkan Deniz Köken, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonerliğinde ülkemize kazandırılan, yerli ve milli otomobilimiz Togg, tüm milletimize hayırlı olsun” dedi.

Türkiye Yüzyılı’nın gururu yerli ve milli otomobili Togg’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf ve video çekti.





 
Togg Özellikleri  
Panoramik cam tavan, ısıtmalı ön cam, 19 inç elmas kesim jantlar, Meridian Premium ses sistemi, 22 kW AC şarj kapasitesi, ön çapraz trafik uyarısı, adaptif sürücü asistanı, yoğun trafik pilotu ve ısıtmalı arka koltuklar sözünü ettiğimiz bu özellikler arasında. 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum