Eyüpsultan'da otomobilin çarptığı yaya öldü, sürücü kaçtı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, D-100 Karayolu'ndaki emniyet şeridinde yürüyen yaya, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Otomobil kaza yerinde durmayarak kaçarken, polis ekipleri sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı

Eyüpsultan'da otomobilin çarptığı yaya öldü, sürücü kaçtı
18 Mayıs 2023 - 11:29
Eyüpsultan, D-100 Karayolu'nda emniyet şeridinde yürüyen R.Ö'ye seyir halindeki otomobil çarptı. R.Ö. çarpmanın etkisiyle yola savrularak hayatını kaybederken, otomobil durmayarak kaçtı. Polis ekipleri kaçan otomobili yakalamak için çalışma başlattı.
DHA'nın haberine göre; kaza, D-100 Karayolu Edirne istikametinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Edirnekapı metrobüs mevkiinde emniyet şeridinde yürüyen R.Ö'ye seyir halindeki bir otomobil çarptı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KAZA YERİNDEN KAÇTI

Çarpmanın etkisiyle yaya yola savrulurken, otomobil durmayarak yoluna devam etti. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

 

YAYA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde R.Ö'nün hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri de ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Ekiplerin incelemesinin ardından R.Ö'nün cansız bedeni ambulans ile Eyüpsultan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen polis ekipleri olay sonrası kaçan otomobili yakalamak için çalışma başlattı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum