Levent Üzümcü PKK'nın kanalında tehdit etti, 'Kazansalarda yönetemezler'

Şişi Belediyesi Meclis Üyesi Levent Üzümcü PKK'nın yayın organında katıldığı programa hükümeti tehdit etti. Üzümcü, 'Seçimi kazansalar da yönetemezler' ifadelerini kullandı.

Levent Üzümcü PKK'nın kanalında tehdit etti, 'Kazansalarda yönetemezler'
27 Nisan 2023 - 12:04
Gezi olayları sırasında yaptığı provokasyonlarla halkı sokağa davet eden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her fırsatta kin kusan, hükümete karşı her eylemde en ön sırada yer alan tiyatrocu ve Şişli Belediye Meclisi Üyesi CHP'li Levent Üzümcü, terör örgütü PKK'nın kanalına konuk oldu.

GÖZALTINA ALINAN PKK'LILARI SAVUNDU
Diyarbakır merkezli 21 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, 126 kişinin gözaltına alınmasına tepki gösteren Üzümcü, "Kürtlere yapılan saldırılara tepki gösteremeyenden muhalefet olmaz. Muhalefet dediğiniz şey bir şeyin karşısında durmaksa, her haksızlığın karşısında durması lazım" dedi.
Sözlerinin devamında 14 Mayıs seçimlerine de değinen Üzümcü, hükümetin yeniden kazanacağını ima ederek anket firmalarının yalan söylediğini ifade etti.
"Bu seçimlerin anketörlerin öngördüğü gibi olmayacağını hissediyorum, toplumda riyakarlık var." diyen Üzümcü, "Bugün o perdeyi çekip de oy pusulasında baş başa kalınca ekranlara açıkladıklarından farklı oylar veriyorlar. Hiç de tahmin etmeyeceğimiz bir sonuç çıkacak." dedi.

"SEÇİLSELER DE YÖNETEMEYECEKLER" TEHDİDİ
AK Parti iktidarını hedef alan Üzümcü, "AK Parti destekçileri çok, görünürdeki en çok oy alan parti. Seçilseler de ülkeyi yönetemeyecekler ne yaparlarsa yapsınlar, bunu asla unutmamalıyız." tehdidinde bulundu.

ERDOĞAN'A KİN KUSMUŞTU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısındaki nefret söylemleriyle de tanınan Levent Üzümcü, bir gazeteye verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: "Hep söylüyorum; ne ben onun cumhuruyum ne o benim başkanım"
Provokatif söylemleriyle bilinen Üzümcü, ağacın altında kalarak hayatını kaybeden imam Ramazan Akbaş'ın ölümüyle açık açık dalga geçerek, "Ah be Ramazan. Bir imam kolay mı yetişiyor" ifadelerini kullanmıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum